Traditioner

Fødselsdage

Fødselsdage holdes på stuen, hvor der er forskellige traditioner for, hvordan det holdes. Se fødselsdags politikken under mad og måltider.

Fastelavn

Vi holder fastelavn stuevis. Børnene må gerne komme udklædt, men man må også gerne komme, som man er. Op til fastelavn laver alle børnehave stuerne fastelavnsris. Der bliver slået katten af tønden på alle stuer. Til frokost får vi pølser og brød og til eftermiddag får børnene hjemmelavede fastelavnsboller.

Påske

Alle stuer laver påskepynt og pynter stuerne op. Der bliver sået karse, og om onsdagen op til påskeferien holder vi stor påskefrokost.

Sankthansfest

En af børnehavegrupperne laver en fin heks, som vi brænder af på legepladsen. Marie (vores kok) laver heksegryden på bålet sammen med børnene.

Plantedag

I maj holder vi familiedag. Her må børnene få besøg af familiemedlemmer, der medbringer plante, som plantes sammen med børnene på vores legepladser. Derefter drikker vi kaffe og saftevand og hygger os

Gallafest for de store

Hvert år holder vi Gallafest for alle de store børn om aftenen ca. en uge før, de starter på fritidshjem

Sommerfest

I juni holder vi sommerfest i hele institutionen. Det er lidt forskelligt, hvad der foregår. Det planlægges hvert år i samråd med forældrebestyrelsen.

Jul

I december måned bager vi på stuerne, synger julesange, laver julegaver, klipper og klistre og i den sidste uge op til jul holder vi stor julefrokost med fin pyntning på bordene.

Vi holder julefest i løbet af december, hvor de store børn går Lucia og børnene synger et par sange for forældrene. Til sidst går i om det store juletræ på gårdspladsen.

Forældremøde

Fælles forældremøde med valg til forældrebestyrelsen i maj og forældremøder stuevis i september/oktober.

Forældrekaffe

Køkkenet bager boller og vi byder på morgenkaffe fra kl. 7.00 - 8.30 den første fredag i månederne september, december, marts og juni.